Virtualne šetnje

Virtualne šetnje najpotpuniji su oblik prezentacije koji osigurava najrealniji prikaz i pruža razne dodatne mogućnosti predstavljanje sadržaja.

Reklam-net je službeni Google partner i pouzdani Google fotograf, naše rješenje za virtualne prezentacije dobilo je međunarodnu nagradu za tehnološku inovaciju, podršku ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice. Surađujemo s raznim turističkim zajednicama, gradovima, općinama i poslovnim subjektima koji koriste naše rješenje za virtualnu prezentaciju. Pružamo virtualno 360 rješenje, a osim što virtualnu prezentaciju postavljamo na nekoliko platformi možemo osigurati i gledanost Vaše prezentacije.

Virtualne šetnje postoje već dulje vremena, no tek je situacija oko virusa COVID-19 dodatno popularizirala ovaj način konzumacije online sadržaja i potaknula dodatni napredak tehnologije, koja nam sada omogućava kreiranje novih rješenja jednostavnih za implementaciju unutar postojećih web stranica, a koje krajnjem korisniku osiguravaju interaktivnost i jednostavnost korištenja. Naše rješenje za virtualnu prezentaciju nešto je drugačije od uobičajenih rješenja za virtualne šetnje te korisnicima osiguravamo kompletniju uslugu i znatno više materijala za promociju.

Naše rješenje za virtualnu prezentaciju pruža više različitih opcija i mogućnosti u odnosu na klasične virtualne šetnje. Prezentacija kreirana na ovaj način, pruža nove mogućnosti i perspektive, te korisnika uključuje u sadržaj. Virtualna šetnja iz zraka i/ili s razine tla, obogaćena foto i video galerijama, live kamerama i ostalim prezentacijskim mogućnostima odličan je i dugoročan alat za buduću promociju Vašeg poslovanja i predstavljanja ponude, kojeg možete postaviti na postojeće web stranice ili stranice partnera.

Izrada virtualne šetnje relativno je brz proces, te ne zahtjeva poseban dodatni angažman, a gotovo rješenje možemo isporučiti istog dana nakon snimanja ili u roku 3-5 radnih dana ovisno o veličini projekta i količini panoramskih fotografija koje je potrebno obraditi.

Što radimo za Vas?

 • Izrada virtualne šetnje Vašim prostorom i okolicom
 • 360° Foto i video virtualne prezentacije
 • Usluga fotografiranja, snimanja videa ili LIVE prijenosa u 360° s tla ili iz zraka.
 • Radimo unos fotografija u Google Maps / Street View i Facebook.
 • Isporuka foto video materijala s pravom korištenja i za druge oblike promocije

Pogledajte kratki video u kojem predstavljamo sve mogućnosti produkcije

Virtualne šetnje

Neki od naših radova

Virtualne ture od 360° pomažu vlasnicima tvrtki i agentima za prodaju da poboljšaju svoje poslovanje.

Prema podacima Googlea, tvrtke koji uključuju virtualni obilazak i fotografije generiraju dvostruko više posjeta.

S virtualnom šetnjom imate veće šanse biti primijećeni i posjećeni od strane novih korisnika.

Usluga dostupna na svim uređajima i platformama.

Korisnici puno više vremena provode na Vašoj web stranici

Što dobivate kad nas angažirate za snimanje i izradu virtualne prezentacije?

 • Snimanje panoramskih fotografija na Vašoj lokaciji (Snimanje iz zraka ili s razine tla)
 • Video snimanje 360°
 • Snimljene materijale isporučujemo u visokoj rezoluciji za sve ostale oblike promocije (Print, web . . . )
 • Isporučujemo virtualnu prezentaciju za postavljanje na Vaše web stranice ( prilagođeno Vašem vizualnom identitetu)
 • Isporučujemo rješenje za postavljanje prezentacije na partnerske stranice
 • Postavljamo virtualnu šetnju na Google street View i Google karte
 • Dovodimo posjetitelje i gledatelje do Vaše prezentacije
 • Snimanjem nastaju i klasični foto i video materijali koje Vam također isporučujemo 

Često postavljana pitanja

Koliko košta izrada virtualne šetnje ?

Cijena virtualne šetnje prvo je i najčešće pitanje, a cijena se definira po broju snimljenih lokacija. Ovisno o tome na koliko mjesta je potrebno napraviti snimanje panoramskih scena. Tlocrtni plan prostora tvrtke izvrstan je način za procjenu prosječne cijene vaše virtualne ture, no to nije presudni čimbenik jer neke tvrtke imaju više otvorenog prostora nego druge, što znači da može biti manje 360 ​​panoramskih scena potrebno za učinkovito snimanje virtualnog obilaska.

Primjer pozicioniranja panorama u prostoru.

Preporučljivo je 10-50 panoramskih scena po virtualnoj prezentaciji, no naravno moguće je kreirati i manje ili veće prezentacije bez ograničenja.
Preporuka Google-a je u vanjskom prostoru razmak 3-5 metara, a u zatvorenom 1-2 metra razmaka između panorama.

Cijena izrade virtualne šetnje

Male virtualne prezentacije do 10 panoramskih lokacija - 500,00 €
- Pogodno za manje prostore koji posluju unutar jednog glavnog prostora, kao što su kafići, prodajni prostori ili uredi

Srednje virtualne prezentacije do 30 panoramskih lokacija - 1000,00 €
- Primjenjivo za nešto veće prostore s manjim brojem ključnih područja, kao što su restorani, apartmani, saloni, klinike, teretane....

Velike virtualne prezentacije do 60 panoramskih lokacija - 2.500,00 €
- Idealno za veća područja i otvorene prostore kao što su hoteli, kampovi, resorti, izletišta, sveučilišta i veća mjesta namijenjena okupljanjima i događanjima

Prilagođene virtualne prezentacije - Cijena po dogovoru ovisno o količini panoramskih fotografija i popratnog sadržaja
- Možemo se u potpunosti prilagoditi količinom i vrstom materijala od kojih ćemo kreirati virtualnu prezentaciju. Ponekad tvrtke za koje stvaramo virtualne ture imaju specifične potrebe i zahtjeve kako bi učinkovito ispričale svoju priču. U dogovoru s Vama pronalazimo idealno rješenje koje prilagođavamo svim vašim potrebama i zamislima, te ga vizualno prilagođavamo kako bi u potpunosti bilo prilagođeno vašoj robnoj marki i neprimjetno se integriralo u vašu postojeću web prisutnost.

Transparentni smo u vezi s našim cijenama, jer znamo koliko su konkurentne na temelju naših vještina, našeg iskustva i vrijednosti povrata ulaganja.
Plaćanje usluge vrši se jednokratno, nema dodatnih skrivenih troškova i financijskih obaveza.

Plaćanje je moguće ugovoriti i sprovesti kroz mjesečne rate, a nudimo rokove otplate od 3, 6  ili 12 mjeseci. Za sve naše usluge ispostavljamo račun i tehničku podršku. U cijenu je uključen i dolazak na lokaciju snimanja, na lokacije do 40km udaljenosti od Zagreba, ako je lokacija snimanja udaljenija od 40km tada se obračunavaju i putni troškovi po važećem cjeniku.

Koliko traje izrada virtualne šetnje ?

Vremenski nastojimo obaviti snimanje u što kraćem periodu obično je to 30-90 min, no ovisno o samoj veličini projekta i količini fotografija snimanje može trajati nekoliko sati ili više dana, ako su lokacije snimanja nešto udaljenije i ako radimo veći broj panoramskih fotografija. Izrada same virtualne prezentacije gotova je odmah na licu mjesta, a obično već drugi dan nakon snimanja bude dostupna i online.

Količina materijala

Koliko toga ćemo snimiti ovisi o dogovoru s Vama. Virtualne prezentacije moguće je kreirati na više načina koristeći više različitih tehnologija

Autorska prava i pravo korištenja

Materijali nastali snimanjem za potrebe Vaše virtualne prezentacije nakon objave postaju vaše vlasništvo, te ustupamo sve kreirane materijale za daljnje korištenje za što dajemo i pisanu privolu kako bi mogli koristiti materijale i u ostalim oblicima promocije. Pojedinačne panorame moguće je objaviti i na Facebooku, a iz panoramskih fotografija moguće je kreirati i klasične fotografije visoke razlučljivosti koje je moguće koristiti u raznim namjenama.

Termin snimanja

U dogovoru s Vama pronaći ćemo odgovarajući termin za snimanje i prilagoditi se Vašem poslovanju, fleksibilni smo i po potrebi moguće je dogovoriti više dolazaka u različito vrijeme kako bi snimili drugačije kadrove. Svakako ćemo voditi računa da prije dolaska fotografa imate dovoljno vremena za urediti prostor i provjeriti sve detalje prije snimanja.

Tehnički zahtjevi

Virtualna prezentacija smješta se na Vaše web stranice i Vaš web server, po potrebi ako nemate vlastito rješenje mi možemo osigurati sve potrebno za vašu online prezentaciju.
Nakon objave virtualna prezentacija dostupna je putem Vaše web stranice i vaše adrese npr. www.vašaadresa.hr/virtualna-setnja 
Nema nikakvih posebnih tehničkih specifikacija i zahtjeva koje je potrebno ispuniti, naše rješenje prilagođeno je svim sučeljima i platformama.
Postavljanje je izuzetno jednostavno, a na vaše stranice bit će potrebno u izbornik postaviti poveznicu prema virtualnoj prezentaciji.
Moguće je po potrebi izraditi i privatne virtualne prezentacije kojima će moći pristupiti samo osobe kojima ustupite korisničko ime i lozinku za pristup.

Broj lokacija, više poslovnih prostora

Poslujete li na nekoliko različitih lokacija ili čak u nekoliko različitih gradova, moguće je kreiranje više odvojenih virtualnih tura za svaku od poslovnih jedinica.
Osiguravamo i popust od 10-30% kada se istovremeno rezervira više 360 virtualnih tura. Sve kampanje za višestruke virtualne obilaske lokacija uključuju i našu tehničku podršku kod upravljanja projektom.

Google Street View, Goole maps, navigacija?

Kao službeni Google partner i pouzdani Google fotograf, osiguravamo upis Vaše tvrtke u Google karte. Nastavljamo tamo gdje je Google stao, vodeći računa da se Vaš poslovni prostor i zemljište nalaze na karti te da se korištenjem Google karte i Street View aplikacije može ući i u Vaš prostor i napraviti razgledavanje. Google alati omogućit će da Vas više korisnika lakše pronađe na internetu čime se ostvaruje veliki broj pregleda vaše prezentacije, a sustav je moguće koristiti i za navigaciju do Vašeg odredišta. 

Naši zadovoljni klijenti;

 Preporuke: