Foto i video produkcija promotivnih sadržaja, neizostavan je segment svakog poslovanja. Foto i video materijali pomažu da ispričate priču i prezentirate uslugu ili proizvod u najkraćem mogućem roku.

Pružamo usluge foto i video snimanja Vaših prostora, proizvoda i događanja, nudimo uslugu obrade i objave materijala. Snimanja obavljamo najnovijom opremom visoke kvalitete, i možemo pružiti usluge foto i video snimanja, snimanje iz zraka te snimanje u VR tehnici u 360 stupnjeva. Poslujemo na području čitave Hrvatske.

Zatražite ponudu

U današnje vrijeme digitalnih medija, foto i video neizostavni su dio gotovo svakog poslovanja.

Neovisno o tome želite li prikazati poslovni prostor, proizvodni proces, proizvod, info materijale, izvršenje usluge ili korporativni event, naš tim može vam pomoći.

Od početnih konzultacija i izrade plana do snimanja, postprodukcije i objave materijala, snimanje foto i video reklame može biti izazovno no uz kvalitetno planiranje i profesionalan pristup možemo Vam pomoći stvoriti efikasnu foto ili video reklamu, od jednostavnijih objava za društvene mreže do zahtjevnijih rješenja.

Foto i video snimanja

Svaka foto i videoprodukcija počinje s jasnim konceptom ili idejom, stoga je planiranje i scenarij ključni korak koji će nam biti glavna vodilja za snimanje materijala, ali i definiranje budžeta potrebnog za snimanje.

Cijena foto i video snimanja ovisi o mnogobrojnim faktorima, prvenstveno o tome što i kada je potrebno snimiti, a nakon toga potrebno je definirati potrebnu tehničku opremu i po potrebi ekipu, glumce i sve ostale detalje kako bi se mogao izraditi točan troškovnik za snimanje. Jednostavna snimanja obavljaju se već za nekoliko stotina eura, dok neke produkcije zahtijevaju i više stotina tisuća eura za izvedbu. Ovisno o Vašim planovima i mogućnostima predlažemo optimalna rješenja za snimanje Vaših promotivnih materijala.

Postprodukcija

Nakon snimanja potrebno je izvršiti i obradu materijala, spajanje u smislenu cjelinu uz korekciju boja, dodavanje efekata, ozvučenje, titlovanje i ostale aktivnosti koje će poboljšati kvalitetu i atraktivnost finalnih materijala. Dobro je planirati unaprijed i znati što sve treba odraditi kako bi se već i tijekom snimanja moglo posvetiti specifičnim detaljima.

Distribucija

Čak i prije snimanja dobro je znati koji su kanali distribucije, iako je moguće neke slike i video materijale koristiti na više različitih platformi, dobro je znati gdje će se sve prikazivati kako bi se mogao odabrati optimalni format i kompozicija kadra.

Ako Vam je potrebno foto i video snimanje kontaktirajte nas.

Neki od naših video radova:

Neki od foto primjera:

Naši zadovoljni klijenti;


Preporuke:

 

Usluge oglašavanja