Snimanje iz zraka

Usluga snimanje helikopterom ili dronom iz zraka uz ishođenje svih potrebnih dozvola za snimanje i objavu materijala.

Snimanje dronom

Snimanje dronom ili helikopterom iz zraka uz ishođenje svih potrebnih dozvola za snimanje i objavu materijala.

Ovlašteni smo za snimanje iz zraka helikopterom ili dronom na svim lokacijama u Hrvatskoj,  za Vas radimo snimanje raznih događanja i okupljanja, nekretnina, plovila, vozila i svih ostalih stvari koje želite pokazati iz drugačije perspektive.

Ovisno o potrebama snimanja možemo osigurati sve tipove dronova i kamera kako bi osigurali željeni tip i kvalitetu snimke, imamo višegodišnje iskustvo sa više od 1000 sati i preko 1000 kilometara leta.

Bez obzira trebate li snimati prostore iz zraka radi prezentacije nekretnina, dokumentirati događaje, promovirati destinacije ili kreirati impresivne marketinške materijale, mi smo ovdje da vam pomognemo.

Pružamo i potpunu podršku pri postprodukciji. Naš tim za obradu slika i videozapisa osigurat će da vaši materijali izgledaju besprijekorno i profesionalno.

Koristeći najnoviju tehnologiju i visoko kvalitetnu opremu, možemo prilagoditi našu uslugu vašim specifičnim zahtjevima.

Bez obzira trebate li snimati prostore iz zraka radi prezentacije nekretnina, dokumentirati događaje, promovirati destinacije ili kreirati impresivne marketinške materijale, mi smo ovdje da vam pomognemo.

Višegodišnje iskustvo u kreiranju foto i video sadržaja uz mogućnost obrade i objave materijala.

Surađujemo s mnogobrojnim klijentima, turističkim zajednicama, gradovima, općinama, raznim poslovnim subjektima i građevinskim tvrtkama kojima po potrebi pružamo jednostavna i brza rješenja, kompletnu produkcijsku uslugu ili osiguravamo praćenje uz periodičko snimanje te arhiviranje pripadajuće video i foto dokumentacije.

Za Vas radimo snimanje iz zraka video i foto materijala, vršimo obradu i montažu snimaka, te ishodimo sve potrebne dozvole za snimanje i objavu fotografija na internetu ili u tiskanom obliku.

Snimanje dronom ili helikopterom potrebno je planirati te prijaviti let i ishoditi potrebnu dokumentaciju, stoga je svakako dobro ranije napraviti rezervaciju termina za snimanje iz zraka kako bi se mogli  pripremiti i provjeriti vremenske uvijete jer razumljivo je da po lošim vremenskim uvijetima nismo u mogućnosti raditi snimanja iz zraka zbog smanjene vidljivosti.

YouTube video

 

Snimanje dronomZa snimanje koristimo jedan od najkvalitetnijih dronova

DJI Mavic 2 PRO
Hasselblad kamera 20 MP 1” CMOS Sensor
4K video  i Full HD na 120 fps

Bezkompromisna kvaliteta slika i videa.

Unaprijedite Vašu ponudu koristeći snimke i fotografije iz
zraka

- fotografiranje nekretnina
- pregled nepristupačnih terena
- pregled visinskih konstrukcija i krovova
- turistička promidžba
- foto video nadzor gradnje
- snimanje događaja
- reklamni video

Posjedujemo dozvolu Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo za izvođenje letačkih operacija dronom te potvrdu i odobrenje državne geodetske uprave za javno objavljivanje zračnih snimaka.

Snimanje Helikopterom

Za razne potrebe produkcije u mogućnosti smo osigurati i snimanje iz zraka uz pomoć helikoptera, tako dobivamo potpunu slobodu korištenja svih modela kamera, ali i fleksibilnost pri dolasku na teško dostupne lokacije u kratkom roku. Također moguće je i korištenje / najam helikoptera u promotivne svrhe za potrebe nekog događanja i snimanja.

Snimanje helikopterom

NOVO U PONUDI !!!

Izrada virtualne prezentacije iz zraka, odlično je rješenje za prezentaciju lokacije ili cjelokupne destinacije ! Pogledajte neka od naših rješenja!

Više informacija o virtualnim šetnjama, našim mogućnostima i ponudi potražite na stranici Virtualne šetnje - www.reklam-net.hr/virtualne-setnje

Snimanje gradilišta  građevinski projekti

Usluga snimanje gradilišta, periodično praćenje izgradnje i izvedenih građevinskih projekata iz zraka ili s razine tla!
Snimanje i praćenje izgradnje i izrada arhive video i foto dokumentacije izvedenosti projekta
3D mapiranje, ortofoto, snimanje dronom, lidar ili 360 stupnjeva.

Kontaktirajte nas i ugovorite snimanje Vaše lokacije

Naši zadovoljni klijenti;


Preporuke:

 

 

Internet marketing