Agencija za digitalni marketing

Razvijamo efektivne marketinške strategije. Naše višegodišnje iskustvo,znanje i alati koje koristimo dokazano pomažu vašem poslovanju.

Social Media Marketing

Svakom klijentu osiguravamo individualni pristup, želja i cilj nam je  ostvariti dugoročnu uspješnu suradnju na obostranu korist i zadovoljstvo.

Reklamnet je agencija za internet marketing i oglašavanje. Znanje, alati i rješenja koje koristimo jamstvo su naših budućih uspjeha, a naši do sada ostvareni rezultati potvrda su naših mogućnosti.
Vlasnik obrta Reklamnet je Zvonimir Crnković webspecijalist sa višegodišnjim iskustvom koji od 1996 godine radi na raznim projektima na području web developmenta i internet marketinga.

Reklam-net je kvalificiran i certificiran kao Google partner za internet oglašavanje. Reklam-net je osvojio tri strukovne nagrade. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja svakako nas kontaktirajte, također uvijek nam se možete obratiti za stručnu pomoć i vođenje vaših oglasnih kampanja na internetu, rado ćemo Vam pomoći.

20

Godina online

194

Web analize

79

Email kampanja

3

Nagrade struke

19

Aktivnih kampanja

+500

SEO rezultata

NAŠ CILJ

Osigurati prikazivanje Vaše ponude u pravo vrijeme, na pravom mjestu. Pretvoriti posjetitelje Vaših web stranica u zadovoljne klijente, kako bi Vam osigurali povrat investicije i sa Vama ostvarili uspješnu dugoročnu suradnju.

Naši zadovoljni klijenti

Osiguravamo profesionalnu, kvalitetnu, mjerljivu i posebno prilagođenu uslugu svakom našem malom i velikom klijentu, a dosadašnji rezultati govore sami za sebe.
(ovdje su prikazani samo neki naši radovi)

 


Preporuke:

 

Reklamnet dobitnik nagrade za tehnološku inovaciju 2021 godine

Corporate Vision šestu godinu zaredom dodjeljuje međunarodne nagrade za tehnološke inovatore. Inovacije i napredak u tehnologiji presudni su za osiguravanje da se novi proizvodi i usluge, koji mogu olakšati napredak gospodarstva i poslovanja, mogu razvijati i koristiti. Nagrade za tehnološke inovatore 2021. stavljaju naglasak na inovacije i nastoje nagraditi one koji su se dokazali kao tehnološki pioniri sposobni pružiti rješenja koja udovoljavaju širokom spektru zahtjeva, te ostaju predani pokazivanju izvanredne razine izvrsnosti u ovoj vitalnoj industriji koja se neprestano razvija.