Rezultati

Ponosni smo na naše zajedničke poslovne rezultate, odnos s klijentima gradimo potpuno drugačije od ostalih agencija, a povjerenje opravdavamo rezultatima. Stvaramo strategije temeljene na iskustvu uz mjerljive rezultate, a na raspolaganju smo vam po potrebi i 0-24 ukoliko tako dogovorimo.

Podjednako nam je zadovoljstvo surađivati s malim i velikim tvrtkama, pojedincima ili grupacijama, jer smatramo da možemo pomoći u unaprjeđenju njihovih online aktivnosti i vođenju online prisutnosti bez obzira na vrstu, budžet i opseg poslovanja.

Od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata ovdje ćemo izdvojiti samo neke



Preporuke:

 

NAGRADE

MASTERWEB  - Nagrada izvođačima za najbolje online kampanje, radove i ideje prema izboru web-stručnjaka.

SOMOBORAC - Nagrada struke za vođenje najbolje Facebook stranice u regiji. Dvadeset članova stručnog žirija i predselekcijskog žirija Weekend media festivala ocijenjivalo je najbolje Facebook stranice, digitalne kampanje, web stranice, mobilne aplikacije i radove na svim drugim digitalnim platformama.

TECHNOLOGY INNOVATOR AWARD 2021 - Međunarodna nagrada za jedinstveno tehnološko rješenje. Koristeći 360° foto i video tehnologiju, VR, prijenos uživo, društvene mreže i web stranice kombinirane u jedno rješenje.