Google oglasi

Google oglasi

Google oglasi učinkovit su prodajni kanal usluga i proizvoda putem Google pretraživača i internet stranica. Angažirajte nas za uspješno upravljanje Google oglasima. Povećajte doseg predstavite se novim klijentima i povećajte broj upita i ugovorenih poslova.


Google partner


Reklam-net je službeni Google partner za usluge internet oglašavanja, znanjem, višegodišnjim iskustvom i alatima koje koristimo možemo znatno utjecati na tijek i rezultat vaše AdWords kampanje.

Za Vas upravljamo Google oglasima i kampanjama i ostvarujemo mjerljive poslovne rezultate.

Effective Web Development Solutions

Kako Vam Reklamnet može pomoći oko Google oglasa?

– Kreiranje Ads računa
– Savjetovanje oko kampanje
– Kreiranje i pisanje oglasa
– Biranje ključnih riječi
– Određivanje cijene klika
– Definiranje proračuna
– Vođenje kampanje
– Praćenje rezultata
– Povećanje konverzija

Effective Web Development Solutions

Google oglasi za oglašavanje na tražilici i partnerskim stranicama omogućavaju da se kontekstualno pozicionirate uz ključne riječi koje odgovaraju vašoj djelatnosti. Vaši oglasi prikazuju se svima koji na internet pretraživaču upisuju ključne riječi i pojmove koje zakupite, a plaćate samo kada netko klikne na vaš oglas.

Google oglašavanje

Dokazano najučinkovitiji prodajni kanal putem interneta.

Google reklamiranje

Ovisno o postavkama kampanje Google oglasi prikazivat će se unutar rezultata pretrage putem Google pretraživača i/ili na web stranicama raznih drugih Google partnerskih stranica, a Vaši oglasi mogu biti tekstualni ili slikovni.

Google reklamiranje privući će samo one koje interesira Vaša usluga ili proizvod. Angažirajte nas za Google Ads oglašavanje, ili ako trebate savijete i konzultacije vezane za unaprjeđenje postojeće kampanje.

Predstavite se novim korisnicima i potencijalnim klijentima

Olakšajte, ubrzajte i podignite svoje poslovanje na višu razinu !

Iskoristite priliku i ostvarite bolje poslovne rezultate !

Trenutna vidljivost: Dosegnite do potencijalnih klijenata točno kada traže Vaše usluge ili proizvode.

Isplativo: Postavite vlastiti proračun i plaćajte samo kada netko klikne na vaš oglas.
Ciljani doseg: Odredite svoju publiku prema lokaciji, demografskim podacima itd.
Analitika u stvarnom vremenu: Pratite izvedbu kampanje i optimizirajte za bolje rezultate.

Reklamnet već više od dva desetljeća pomaže raznim tvrtkama da se pozicioniraju na internetu i ostvare bolje poslovne rezultate.
Kontaktirajte nas, informirat ćemo Vas o svim prilikama i mogućnostima te za vas kreirati oglasnu kampanju koja će Vam pomoći ostvariti nove kontakte. Individualni pristup svakom klijentu omogućava nam precizno oglašavanje i upravljanje kampanjom.

Google Ads oglasi - Zatražite neobvezujuću ponudu

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Što su Google oglasi?
Google oglasi plasiraju se oglašavanjem putem Google Ads platforme, koju nudi Google. Google oglasi oblik su plaćenog oglašavanja koji omogućava tvrtkama i pojedincima da promoviraju svoje proizvode, usluge i web stranice putem Googleova pretraživača i drugih Googleovih partnera.

Kako funkcioniraju Google oglasi?
Oglasi se prikazuju unutar rezultata Google pretrage kada se pretražuju određene ključne riječi vezane uz Vaše poslovanje, tako izravno predstavljate svoju ponudu zainteresiranim korisnicima. Po potrebi dodatno je moguće kreirati i oglase koji se korisnicima prikazuju dok pregledavaju druge web stranice i portale koji prikazuju Google oglase.

Koliko novaca je potrebno za Google oglašavanje?
Budžet za oglašavanje definirate samostalno i moguće ga je rasporediti na mjesečnu, tjednu i dnevnu potrošnju te ga prilagoditi kapacitetima Vašeg poslovanja. Pomoći ćemo Vam definirati optimalan iznos za oglašavanje, ovisno o broju ključnih riječi, dnevnom proračunu, ciljevima kampanje i trajanju kampanje. Zatražite nas neobvezujuću ponudu.

Oglašavanje na Googleu

Google oglasi omogućavaju kreiranje reklamne kampanje na internetu uz pomoć Google pretraživača i ostalih Google alata koji vam stoje na raspolaganju pri čemu iznos za oglašavanje definirate sami.

Oglasi se mogu prikazivati i na popularnim stranicama i portalima, tako lakše možete zakupiti medijski prostor na mjestima na kojima se nalazi Vaša ciljana skupina korisnika. Kontekstualno oglašavanje kroz Google mrežu u kratkom periodu može vam ostvariti nove posjete na vašim stranicama.

Bez obzira jeste li vlasnik nekog velikog portala ili samo želite predstaviti proizvod ili neku uslugu, Google oglasi omogućuju da prilagodite oglasnu kampanju vlastitim potrebama i dovedete posjetitelje na vaše stranice. Google oglasi prikazuju se na pretraživaču ili na ostalim partnerskim stranicama koje prikazuju Google oglase, tako će zavisno o sadržaju oglasa, ključnim riječima kao i samom sadržaju web stranica oglasi biti dostupni putem cijele oglasne mreže upravo onda kada za njima neki korisnik pokaže interes.

Odlučite li se za oglašavanje putem Google Ads programa, educirani smo i certificirani za postavljanje novog računa i vođenje oglasne kampanje, možemo kreirati račun i oglase, te pomoći oko ključnih riječi uz koje će se oglasi prikazivati, pisanju i kreiranju oglasa te optimizaciji i ono najvažnije pomoći odrediti i kvalitetno rasporediti budžet za oglašavanje na internetu. O cijelom procesu i svim mogućnostima dodatno ćemo vas informirati i educirati.

Ako imate dodatnih pitanja vezanih uz Google oglašavanje slobodno se obratite rado ćemo Vam pomoći.

Sigurni smo da naše višegodišnje iskustvo sa Google oglasima i oglasnim kampanjama može pomoći i Vašem poslovanju.

Kontaktirajte nas, imate li dodatnih pitanja uz Google oglašavanje
info@reklam-net.hr      091 751 3837

Reklam-net.hr za Vas može pouzdano odraditi sve aktivnosti vezane uz Google oglašavanje kako bi Vam ostvarili što bolji plasman roba ili usluga uz što veći povrat investicije.

Naši zadovoljni klijenti;

 Preporuke:

Internet marketing