Google oglasi

Google oglasi

Google oglasi učinkovit su prodajni kanal usluga i proizvoda putem Google pretraživača i internet stranica. Angažirajte nas za uspješno upravljanje Google oglasima.


Google partner


Reklam-net je službeni Google partner za usluge internet oglašavanja, znanjem, višegodišnjim iskustvom i alatima koje koristimo možemo znatno utjecati na tijek i rezultat vaše AdWords kampanje.

Za Vas upravljamo Google oglasima i kampanjama

Effective Web Development Solutions

Kako Vam Reklamnet može pomoći oko Google oglasa?

– Kreiranje Ads računa
– Savjetovanje oko kampanje
– Kreiranje i pisanje oglasa
– Biranje ključnih riječi
– Određivanje cijene klika
– Definranje budžeta
– Vođenje kampanje
– Praćenje rezultata
– Povećanje konverzija

Effective Web Development Solutions

Google oglasi za oglašavanje na tražilici i partnerskim stranicama omogućavaju da se kontekstualno pozicionirate uz ključne riječi koje odgovaraju vašoj djelatnosti. Vaši oglasi prikazuju se svima koji na internet pretraživaču upisuju ključne riječi i pojmove koje zakupite, a plaćate samo kada netko klikne na vaš oglas.

Google oglašavanje

Najučinkovitiji prodajni kanal putem interneta.

Google reklamiranje

Ovisno o postavkama kampanje Vaši oglasi prikazivati će se unutar rezultata pretrage putem Google pretraživača i/ili na web stranicama raznih drugih Google partnerskih stranica. Vaši oglasi mogu biti tekstualni ili slikovni.

Google reklamiranje privući će samo one koje interesira Vaša usluga ili proizvod. Angažirajte nas za Google Ads oglašavanje, ili ako trebate savijete i konzultacije vezane za unaprijeđenje postojeće kampanje.

 

 

Što su Google oglasi?
Kako funkcioniraju Google oglasi?
Koliko novaca je potrebno za Google oglašavanje?
Kako napisati efikasan oglas?
Kako mjeriti uspješnost?


Oglašavanje na Googleu

Google AdWords oglasi omogućavaju kreiranje reklamne kampanje na internetu uz pomoć Google pretraživača i ostalih Google alata koji vam stoje na raspolaganju pri čemu trošak oglašavanja određujete sami.

Oglasi se mogu prikazivati i na popularnim stranicama i portalima, na taj način lakše možete zakupiti medijski prostor na mjestima na kojima se nalazi Vaša ciljana skupina korisnika. Kontekstualno oglašavanje kroz Google mrežu u kratkom periodu može vam ostvariti nove posjete na vašim stranicama.

Bez obzira jeste li vlasnik nekog velikog portala ili samo želite predstaviti proizvod ili neku uslugu, Google oglasi Vam omogućuju da prilagodite oglasnu kampanju vlastitim potrebama i dovedete posjetitelje na vaše stranice. Google oglasi prikazuju se na pretraživaču ili na ostalim partnerskim stranicama koje prikazuju Google oglase, tako će zavisno o sadržaju oglasa, ključnim riječima kao i samom sadržaju web stranica oglasi biti dostupni putem cijele oglasne mreže upravo onda kada za njima neki korisnik pokaže interes.

Odlučite li se za oglašavanje putem Google Ads programa, educirani smo i certificirani od strane Googla za postavljanje novog računa i vođenje Vaše oglasne kampanje, možemo kreirati račun i oglase, te pomoći oko ključnih riječi uz koje će se oglasi prikazivati, pisanju i kreiranju oglasa te optimizaciji i ono najvažnije pomoći odrediti i kvalitetno rasporediti budžet za oglašavanje na internetu. O cijelom procesu i svim mogućnostima dodatno ćemo vas informirati i educirati.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih uz Google oglašavanje slobodno nam se obratite rado ćemo Vam pomoći.

Sigurni smo da naše višegodišnje iskustvo u Google kampanjama može pomoći i Vašem poslovanju.


Kontaktirajte nas ukoliko imate dodatnih pitanja uz Google oglašavanje

info@reklam-net.hr      091 751 3837

Reklam-net.hr za Vas može pouzdano odraditi sve aktivnosti vezane uz Google oglašavanje kako bi Vam ostvarili što bolji plasman roba ili usluga uz što veći povrat investicije.

Naši zadovoljni klijenti;

 Preporuke:

Internet marketing