Izrada web stranica

Izrada web stranica

Izrada web stranica osnova je Vaše prisutnosti na internetu. Web stranica predstavlja Vas i Vašu tvrtku te je upravo iz tog razloga važno posvetiti dovoljno pažnje prilikom planiranja i izrade stranica kako bi stranice bile učinkovite.
Reklam-net za Vas izrađuje web stranice prilagođene Vašem poslovanju. Pružamo pojedinačna web rješenja ili kompletnu uslugu, registracija domene, hosting, email servisi i ostale aplikacije.

Izrada web stranica bitan je dio priče o svakom poslovanju te je potrebno posvetiti dovoljno pažnje svim detaljima prilikom izrade stranica kako bi one bile što učinkovitije. Na temelju našeg iskustva informirat ćemo Vas i konzultirati o cjelokupnom procesu te osigurati potrebna znanja i alate kako biste uz pomoć web stranica došli do novih klijenata i ostvarili bolje poslovne rezultate. Reklam-net izrađuje učinkovite web stranice pri čemu težimo ostvariti Vaše ciljeve i ideje te ih pretvoriti u uspješnu internet stranicu koja će generirati svakodnevne upite i narudžbe.

 

Brza realizacija

Jedinstven design

Prilagođeno svim uređajima

Trebate li uvijek dostupnu informaciju o Vama, Vašem poduzeću, usluzi ili proizvodu tada trebate web stranicu koju će internet korisnici jednostavno i brzo pronaći te lagano koristiti

Za Vas ćemo izraditi web stranice koje će zadovoljavati ne samo vaše zahtjeve, već i zahtjeve tržišta, internet pretraživača i korisnika. Osiguravamo kvalitetna i konkurentna web rješenja.

Cijena web stranice ?

Web stranica je Vaš izložbeno prodajni salon u kojega je potrebno investirati. Cijena izrade web stranice ponajviše ovisi o kompleksnosti izvedbe, Vašim ciljevima, željama i zamislima. Svaka izrada web stranica zahtjeva drugačiji pristup i obradu, a cijena ovisi o opsegu posla kojeg je potrebno obaviti, sadržaju, zahtjevnosti same stranice, količini podataka i još nekim bitnim detaljima. Smatramo da su naše cijene zasigurno prihvatljive u što se možete uvjeriti ako zatražite ponudu.

Mnogi sadašnji ali i budući vlasnici stranica zapravo ne znaju kakve stranice su im potrebne, koje su mogućnosti i kapaciteti online poslovanja. Mi sa svojim iskustvom i znanjem nastojimo pomoći u što lakšem snalaženju na internetu svakom našem klijentu individualno, pri čemu Vas informiramo o svim segmentima izrade web sjedišta i online marketinga te savjetujemo oko raznih opcija i mogućnosti na internetu.

Također moguća je izrada web stranice i aplikacije po željama naručitelja te ih prilagođavamo Vašim potrebama i zahtjevima.

Izrada internet stranica svih namjena za obrte, tvrtke i pojedince, po zahtjevima i potrebama naručitelja.

Izrada stranice može se izvesti na nekoliko različitih načina, korištenjem različitih tehnologija i rješenja. Ovisno o potrebama Vašeg poslovanja u mogućnosti smo primjeniti rješenje koje će najviše odgovarati Vašem načinu poslovanja, bez obzira tražite li jednostavno rješenje za manju web stranicu ili želite pokrenuti web trgovinu s naprednim opcijama. 

20

Godina iskustva

3

Nagrade struke

117

Uspješnih suradnji

1000

Realiziranih kampanja

50+

Izrađenih stranica

6

Optimizacija prodaje

Kod izrade web stranica pružamo individualnu uslugu kako bismo Vam što lakše i jednostavnije mogli ponuditi i osigurati upravo onakve stranice kakve Vam trebaju. Bez obzira kojim poslom se bavili, istražit ćemo vašu ponudu, provjeriti stanje tržišta i konkurencije te Vas konzultirati što bi trebalo napraviti kako bi bili što uspješniji na internetu.

Internet marketing

Naši zadovoljni klijenti;

 Preporuke: