Local Seach Optimization Services

Seo optimizacija

Glavni Adut za uspješno internet poslovanje i promociju vaših usluga i proizvoda.

SEO optimizacija web stranica bitan je faktor koji će osigurati konkurentnost vaših web stranica na internetu, SEO je ključ uspjeha svake uspješne stranice, ne samo radi pozicioniranja na Google tražilici već i radi kvalitetnije i učinkovitije prezentacije sadržaja posjetiteljima. Reklam-net može odraditi SEO optimizaciju i pozicionirati Vaše stranice unutar rezultata pretrage. Pozicioniranjem web stranica unutar Google rezultata za ključne riječi vezane uz Vaše poslovanje osiguravate da Vaš web posjeti veći broj zainteresiranih posjetitelja koji traže vaše proizvode ili usluge, tako možete povećati broj upita i ostvariti nove poslovne kontakte.

Budite tamo gdje Vas traže, pozicionirajte se unutar rezultata pretrage za ključne riječi vezane uz Vaše poslovanje i djelatnosti.

Reklam-net osigurava da vašu ponudu postavite na internet pretraživač kako bi ostvarili što veću posjećenost.

Znanje, iskustvo, alati i rješenja koje koristimo jamstvo su naših budućih uspjeha, a naši do sada ostvareni rezultati potvrda su naših mogućnosti.

Povećanje prometa

Veća prodaja

Brže stranice

Dostupni svuda

Effective Local SEO Solutions

 

Uočite razliku!

Želite li se pozicionirati ili oglašavati na Google pretraživaču, to je moguće učiniti na dva načina.

Oglašavanje na Googleu naziva se SEM – Search engine marketing i dijelimo ga na SEO i PPC kampanje koje iako djeluju vrlo slično daju različite rezultate i mogućnosti.

SEO – Search engine optimisation

Pozicioniranje web stranice unutar rezultata pretrage za određene ključne riječi. Reklam-net dokazano može osigurati visoke pozicije na tražilici korištenjem seo optimizacije. Tako osiguravamo da na vaše stranice dođe znatno veći broj posjetitelja, čime ćete znatno povećati broj upita i zasigurno ostvariti nove kontakte.

PPC – Google oglasi

PPC oglašavanje omogućuje da se vaš oglas prikazuje iznad ili pored rezultata pretrage na pretraživačima. Ovaj oblik oglašavanja poznat je kao Google oglasi ili kao PPC (pay per click – plati po kliku). Reklam-net može postaviti Google AdWords oglasnu kampanju, brzo i maksimalno učinkovito. Kvalificirani smo od strane Googla za izvođenje AdWords oglasnih kampanja.

Zašto se pozicionirati na Google?

Istraživanja i mjerenja su pokazala da visokopozicionirane stranice ostvaruju gotovo 60% svih pretraga, dok postotak dolazaka posjetitelja drastično opada što su stranice niže pozicionirane na Google pretraživaču.

Također visokopozicionirane stranice ostvaruju bolju povezanost s posjetiteljima te posjetitelji znatno više vremena posvećuju visokopozicioniranim stranicama.

Effective Web Development Solutions

Optimizacija web stranice


SEO optimizacija za Google omogućava visoko pozicioniranje na tražilici.

Optimizirane stranice znatno su konkurentnije, brže i učinkovitije od ostalih.

Optimizacija osigurava nižu cijenu oglašavanja te bolju poziciju oglasa.


SEO ili PPC?

Kvalitetnim planiranjem i kombiniranjem SEO i PPC strategija moguće je ostvariti izuzetno konkurentne i učinkovite poslovne rezultate, nije potrebno odlučiti se za jednu od metoda već odvažiti se i investirati u kvalitetnu kombinaciju obje mogućnosti kako bi dominirali pretraživačem.

 

Jeste li znali?

90% internet korisnika gleda samo prvih nekoliko stranica rezultata
93% internet prometa započinje na internet pretraživačima
78% više prometa ostvaruju visokopozicionirane stranice
98% Hrvatskih internet korisnika koristi Google
80% stranica još uvijek nije optimizirano

Gotovo svi internet korisnici prije kupnje informirat će se o proizvodu ili usluzi putem interneta

Ako imate internet stranice koje nisu dostupne putem internet pretraživača, javite nam se. Na vašim web stranicama obrađujemo ključne riječi i fraze koje odgovaraju Vašoj djelatnosti i poslovanju. Za vas optimiziramo sadržaj i dovodimo posjetitelje koji traže informaciju o Vama i Vašem poslovanju.

Nakon naše intervencije sve više posjetitelja dolazi na Vašu stranicu, dobivate više e-mail poruka, zahtjeva za izradom ponuda i poziva na suradnju. Tu proces optimizacije stranica nije gotov, slijedi analiza, praćenje rezultata i podataka te održavanje sadržaja i rezultata. Optimizacija je proces koji će unaprijediti vaše web odredište na više načina.

Znanje, iskustvo, alati i rješenja koje koristimo jamstvo su naših budućih uspjeha, a naši do sada ostvareni rezultati potvrda su naših mogućnosti.

Kontaktirajte nas ukoliko imate pitanja vezanih uz SEO optimizaciju.

Naši zadovoljni klijenti;

 Preporuke:

Internet marketing