Web Development Services

Društvene mreže

Učinkovite strategije za nastup na društvenim mrežama, održavanje društvene prisutnosti i uključenosti publike.

Reklam-net za Vas radi vođenje društvenih mreža i brine se o Vašoj online prisutnosti putem raznih online platformi. Angažirati nas možete za vođenje društvenih mreža, izradu sadržaja, analizu i nadzor aktivnosti na društvenim mrežama ili za konzultacije i savjetovanje.

Prestižna strukovna nagrada koju smo osvojili za najučinkovitiju Facebook stranicu u regiji, jasan je pokazatelj naših mogućnosti, rezultati koje ostvarujemo za naše klijente mjerljivi su i vidljivi na raznim stranicama i kampanjama na kojima radimo.

Planiranje aktivnosti

Kreiranje objava i kampanja na mjesečnoj i godišnjoj razini.

Novi korisnici

Predstavite se novim klijentima.

Povećanje prometa

Više web posjetitelja i povećanje prodaje.

Vođenje društvenih mreža, objave za Facebook, slike za Instagram, Youtube video i mnogi drugi načini modernog komuniciranja u današnje vrijeme zahtijevaju određeni količinu vremena za planiranje i kreiranje objava te komunikaciju s korisnicima u realnom vremenu, zbog čega mnoge tvrtke imaju interno zaduženu osobu za vođenje društvenih mreža ili za to angažiraju vanjske suradnike.

Vodimo računa o Vašoj online prisutnosti putem raznih online platformi kao što su: Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram, Tripadvisor, Google, Meetup, WhatsApp, Skype, Viber, Pinterest. Višegodišnje iskustvo u stvaranju sadržaja omogućuje nam kreiranje različitih objava u svim formatima, tekst, video, slika, virtualna stvarnost.

Marketing na društvenim mrežama

Oglašavanje na društvenim mrežama, pruža mogućnost da se u kratkom vremenu plasira oglasna kampanja točno određenoj skupini ljudi. Korisnike se može ciljati na temelju njihove lokacije, spola, godina, njihovih interesa, radnog mjesta, edukacije i bračnog stanja. Sve tvrtke imaju svoju publiku za oglašavanje na Facebooku.

Društvene mreže znatno su promijenile način komunikacije i postale su svakodnevni alat za promociju mnogobrojnim tvrtkama. U današnje vrijeme nedopustivo je ne biti prisutan i ne iskoristiti mogućnost predstavljanja vaših proizvoda ili usluga internet korisnicima putem društvenih mreža. Komunikacija putem društvenih mreža postaje sve bitnija i zastupljenija u našem društvu, a istraživanja pokazuju da većina i korisnika i tvrtki ima profil na društvenim mrežama. Kao i većini malih poduzetnika, potrebne su Vam informacije što i kako se može napraviti, siguro Vas zanima koja društvena mreža ima veći doseg i učinkovitost za vaše poslovanje? Kakve i u koje vrijeme raditi objave? Koje objave dodatno promovirati? Kako kreirati plaćene oglase? Kako mjeriti izvedbu aktivnosti?

Kontaktirajte nas, možemo Vam pomoći u svim segmentima od osmišljavanja sadržaja i izrade plana i strategije nastupa do kreiranja digitalnih sadržaja, objava i mjerenja rezultata.

Naši zadovoljni klijenti;

 Preporuke:

Internet marketing