Internet oglašavanje

Dovodimo ciljanu publiku do Vaše ponude čime povećavamo broj upita i realiziranih prodaja.

Kontaktirajte nas za uspješno upravljanje sadržajem na digitalnim medijima.

Poslujemo od 2006. Godine i specijalizirani smo za usluge digitalnog oglašavanja. Službeni smo Google partner za usluge oglašavanja i dobitnici nekoliko strukovnih nagrada za učinkovito upravljanje web sadržajima. Naši dosadašnji rezultati, iskustva i alati koje koristimo omogućavaju nam da Vaše poslovanje predstavimo zainteresiranoj ciljanoj skupini.

Zatražite ponudu

Reklam-net Vam može pomoći ostvariti bolje rezultate u online poslovanju. Specijalizirali smo se za internet oglašavanje i znamo kako možemo povećati Vaš online doseg. Internet oglašavanje prilagođavamo Vašem poslovanju, budžetu, mogućnostima i kapacitetima. 

Društvene mreže

Ispravnom implementacijom društvenih mreža kroz vaše poslovanje osigurajte bolji plasman i veću prodaju

SEO optimizacija

SEO je neizostavan segment svake kompletne kampanje. Naše SEO strategije osiguravaju visoke pozicije i mjerljive rezultate

Google Analytics

Naše usluge pokrivaju sve aspekte Google analytics platforme, izmjerit ćemo vaše aktivnosti i izanalizirati vašu online prisutnost.

Facebook oglašavanje

Oglašavanje na Facebooku, izrada digitalnih sadržaja i praćenje učinka u svrhu optimizacije povećanja željenih akcija.

Google oglasi

Predstavite se novim korisnicima kroz Google oglase na Google tražilici kroz plaćeno oglašavanje po kliku.

Izrada web stranica

Web stranice za male i velike tvrtke, obrte i pojedince. Izrada cjelovitih konkurentnih web rješenja

Internet oglašavanje

Reklamnet radi za Vas . . .

Planiranje strategije nastupa
Osmišljavanje kampanja
Kreiranje sadržaja
Grafička obrada
Foto i video produkcija
Obrada sadržaja
Optimizacija stranica
Google oglašavanje
Dovođenje posjetitelja
Povećanje narudžbi
Društvene mreže
Reklamiranje na Facebooku
Analiza učinkovitosti
Nadzor online aktivnosti

 

Višegodišnje iskustvo na području digitalnog marketinga, omogućuje nam da znanjem i iskustvom prilagodimo internet oglašavanje, vašim mogućnostima i potrebama kako bi investicija bila isplativa i učinkovita uz mjerljive rezultate.

Imati internet stranicu nije dovoljno da bi bili prisutni na internetu, da bi vaša usluga ili proizvod bili pronađeni, potrebno je da Vaša stranica bude dostupna u moru drugih stranica sličnog sadržaja. Vaša internet stranica mora biti posjećena, kako bi bila funkcionalna i korisna, a to možete postići samo kvalitetnim internet oglašavanjem.

Posljednjih desetak godina sprovodimo uspješne oglasne kampanje na internetu za različite tvrtke. Posjedujemo sve Google certifikate te smo službeni Google partner za usluge internet oglašavanja. Osvojili smo dvije prestižne nagrade struke za najbolje online kampanje u regiji, što smatramo da je jasan pokazatelj naših mogućnosti.

Podjednako dobro baratamo kampanjama na Googleu i Facebooku i ostalim platformama, s kojima za Vaše poslovanje možemo ostvariti mjerljive rezultate.

Internet oglašavanje može znatno pomoći u ponudi i plasmanu proizvoda ili usluga. Kvalitetno internet oglašavanje moguće je napraviti na više načina i/ili korištenjem različitih medija i servisa. Ovisno o ciljevima i budžetu, s vama u suradnji planiramo i postavljamo oglasne kampanje za učinkovito internet oglašavanje.

Internet je odlično mjesto za oglašavanje i tu činjenicu su mnogi već prepoznali. Internet svojim korisnicima pruža nebrojene mogućnosti kreiranja sadržaja, pa tako i prilikom oglašavanja na internetu postoje različite mogućnosti oglašavanja. Ovisno što želite postići i što želite predstaviti možemo prilagoditi i kreirati oglasne kampanje ili pomoći u vođenju vašeg nastupa i oglašavanja na internetu.

Reklamiranje na internetu

Reklamiranje na internetu podrazumijeva korištenje različitih alata, servisa i aplikacija uz pomoću kojih dovodite nove posjetitelje, ali i mjerite učinkovitost oglasnih kampanja u svrhu što uspješnijeg povrata investicije. U današnje vrijeme postoje mnogobrojni alati i tehnike koje se mogu primjenjivati stoga je potrebno definirati ciljeve koji se žele postići oglašavanjem, kako biste za oglašavanje koristili određene online marketing kanale koji će najviše doprinijeti vašem proizvodu ili usluzi. Svakako najprihvaćeniji oblici online oglašavanja u Hrvatskoj su oglašavanje na Google tražilici, Google oglasi, Youtube oglasi i Facebook marketing

Google oglašavanje

SEM – Search engine marketing
Oglašavanjem na internet pretraživačima možete vrlo brzo doprijeti do velikog broja ljudi koji upravo traže vašu uslugu ili proizvod. Reklam-net posjeduje znanje i alate te vam može osigurati kvalitetnu SEM prezentaciju koja će zasigurno ostvariti povrat uloženih sredstava. Nekoliko je različitih načina za ostvarivanje kvalitetne internet oglasne kampanje, ovisno o vašim potrebama i budžetu Reklam-net vam može ponuditi zasebne usluge ili SEM kao jednu cjelinu u kojoj će biti objedinjene sve SEM metode

Google oglasi

Na internetu se možete oglašavati i uz pomoć Google oglasa koji se prikazuju na Google tražilici i Google oglasnoj mreži. Odlična stvar je ta da plaćate samo kada neko klikne na Vaš oglas i to plaćate koliko vi odredite i na oglašavanje trošite koliko vi želite. Službeni smo Google partner te smo educirani i certificirani od strane Google-a za postavljanje novog AdWords računa te vođenje vaše internet oglasne kampanje, možemo kreirati račun i oglase, pomoći oko ključnih riječi uz koje će se oglasi prikazivati i ono najvažnije pomoći vam odrediti koliko novaca potrošiti na oglašavanje na internetu. Vaši oglasi prikazivat će se unutar rezultata pretrage, putem google pretraživača i na web stranicama raznih drugih medija.

SEO optimizacija web stranica

Optimizacijom internet stranice postiže se da kada neki korisnik u Google pretraživač upiše određenu ključnu riječ vezanu uz vaše poslovanje vaša stranica se pojavi unutar rezultata pretrage. Seo optimizacija je dugotrajan i opsežan posao koji iziskuje određena znanja, alate i vještine te konstantno praćenje rezultata. Reklam-net može odraditi SEO optimizaciju vaših stranica, te željene rezultate pozicionirati na pretraživaču.

Oglašavanje na internetu

Uz navedene mogućnosti možemo vam osigurati i ostali internet marketing kao i nastup na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin te raznim drugim web servisima kao što su Youtube, Vimeo, Forsquare, Google karte i ostale web aplikacije . . .

Facebook oglašavanje

Sukladno Vašim planovima i potrebama možemo osigurati sve potrebno za uspješan nastup na Facebooku. Od osmišljavanja i stvaranja sadržaja do objava i praćenja rezultata. Smatramo važnim napomenuti da smo nagrađeni prestižnom stručnom nagradom za vođenje najučinkovitije Facebook stranice u regiji.

Izrada web stranica

Tu smo da vam pomognemo oko vaše web prezentacije, bez obzira trebate li nove web stranice ili redizajn nekih postojećih. Višegodišnje iskustvo i alati koje koristimo omogućuju nam da izrada web stranica bude napravljena po trenutno aktualnim standardima kako bi zadovoljavale visoke kriterije online poslovanja.

 

Reklam-net može pomoći savjetom, postavljanjem kampanje, pronalaženjem partnerskih stranica i oglasnog prostora na internetu ili objavom PR članaka pri čemu možemo osigurati i određene popuste koje ostvarujemo kao agencija za internet oglašavanje

Cijena internet oglašavanja
Ovisi o samoj veličini kampanje, načinu na koji će biti postavljena cjelokupna kampanja, mjestima na kojima će se oglasi prikazivati i slično, upravo iz tog razloga svaku oglasnu kampanju na internetu kreiramo prema individualnim potrebama svakog klijenta.

Google karte

Google Maps omogućava da olakšate korisnicima put do Vas.

Youtube oglasi

Youtube oglašavanje pruža vam nekoliko mogućnosti predstavljanja.
Maximize your presence on search engine results pages on a local scale.
Izrada foto video prezentacija i virtualnih šetnji u 360 stupnjeva.

Foto i video produkcija

Izrada foto i video sadržaja za razne namjene

Email marketing

Rješenja za jednostavnu i bržu komunikaciju s korisnicima.

Naši zadovoljni klijenti;

 Preporuke:

Internet marketing