fbpx

Virtualni obilazak gradilišta i nadzor izgradnje

Virtualna šetnja za graditeljstvo, vođenje projekta i nadzor gradnje odličan je digitalni alat za praćenje izvedbenog stanja i prezentaciju projekta. Snimanje iz zraka omogućuje lak i brz pregled gradilišta, a snimanje s tla pruža detaljan uvid u određene dijelove projekta.

Naše rješenje za snimanje gradilišta donosi nove mogućnosti te na brz, jednostavan i interaktivan način prikazuje stanje na gradilištu.

Virtualni obilazak gradilišta, snimanje iz zraka, LIVE prijenos nadzornim kamerama i izrada timelapse videa izgradnje, usluge su koje jedini u Hrvatskoj možemo odmah isporučiti, a naše rješenje osvojilo je međunarodnu nagradu za tehnološku inovaciju 2021 godine.

Pružamo mogućnost snimanja gradilišta iz više različitih perspektiva te pratimo razvoj građevinskog projekta u cjelosti ili u određenim fazama. Moguće je snimanje samo jednom fiksnom kamerom ili s više kamera, a u mogućnosti smo ponuditi i snimanje iz zraka, te izradu virtualnog obilaska gradilišta kroz različite faze izgradnje.

Snimke su dostupne odmah (isti dan), a izradom info punktova, postavljanjem klasičnih fotografija i video zapisa, prilaganjem nacrta i ostalih specifikacija o projektu moguće je kreirati jasnu virtualnu prezentaciju koju je moguće koristiti ne samo za nadzor gradnje, već i za lakšu komunikaciju s raznim sudionicima projekta te predstavljanje projekta investitoru i budućim investitorima kao referentni primjer.

Snimanje gradilišta iz zraka moguće je u raznim etapama gradnje, omogućuje lakše kasnije snalaženje oko infrastrukturalnih radova ili možebitne potrebne intervencije na sustavima instalacija, brzim pregledom fotografija lako je moguće uočiti sve instalacijske strukture koje su s finalizacijom projekta skrivene ispod zemlje ili unutar same strukture konstrukcije.

Osim izrade virtualne šetnje u svrhu nadzora gradnje moguće je i postavljanje kamera za prijenos uživo, putem kojih se može pratiti izgradnja objekta, te nakon izvedbe moguće je kreirati timelapse izgradnje.

Pogledajte primjer virtualne prezentacije gradilišta u nekoliko faza.

 

Virtualna prezentacija odličan je alat za prikazati izvedene projekte, naročito ako je riječ o većim objektima.
U nastavku pogledajte virtualnu prezentaciju za novoizgrađenu luku Slavonski Brod

 

Primjer timelapse videa

Mi radimo drugačije od drugih pružajući inovativna rješenja, a nove tehnologije koje koristimo uz višegodišnje iskustvo omogućavaju nam isporuku dnevnih, tjednih i mjesečnih snimaka, a moguće nas je angažirati za prijenos uživo, snimanje dronom iz zraka i izradu virtualne šetnje. Višegodišnje iskustvo, vrhunska oprema i pouzdanost usluge omogućili su nam da ostvarimo suradnju s mnogobrojnim tvrtkama na raznim projektima izgradnje.

Ovlaštena smo tvrtka za snimanje iz zraka, posjedujemo i ishodimo sve potrebne dozvole za snimanje iz zraka i objavu zračnih fotografija.
Posjedujemo vrhunsku opremu i kreiramo sadržaj visoke rezolucije te uredno poštujemo dogovorene rokove.

Pogledajte kratki video u kojem predstavljamo sve mogućnosti produkcije

Kontaktirajte nas i ugovorite snimanje i izradu virtualne prezentacije

Virtualne šetnje

Neki od naših radova