fbpx

Vidikovac virtualna šetnja Hrvatskom

Vidikovac Com Hr inovativni je projekt kojeg smo planirali već neko vrijeme i započeli realizirati 2021 godine. Spojivši nekoliko tehnologija snimanja i objave foto i video materijala, kreirali smo jedinstven online sadržaj kojeg ćemo u budućnosti nadopunjavati. Uz suglasnost i potporu ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice projekt izvodimo na čitavom području Hrvatske, te nastojimo uključiti što veći broj turističkih zajednica, gradova, općina i mjesta. Ovaj projekt osvojio je i međunarodnu nagradu za tehnološku inovaciju 2021.

U svrhu ostvarivanja što većeg broja pregleda i što bolje povezanosti, plan je kreirati jedinstveno centralno mjesto koje će objediniti mnogobrojne virtualne šetnje u jednu veliku koja će pokriti čitav teritorij Hrvatske. Našim radom planiramo da www.vidikovac.com.hr postane respektabilni medij s jedinstvenim, kvalitetnim sadržajem, konkretnim i provjerenim poveznicama i informacijama.

Na adresi www.reklam-net.hr/prezentacija-vidikovac.pdf možete pronaći detaljne informacije o projektu, planove, uvijete i cijene.

Dok na adresi https://vidikovac.com.hr/ možete izravno pristupiti web sučelju.

Sve detalje i mogućnosti koje postoje spremni smo Vam dodatno prezentirati ako nam ukažete svoje povjerenje.

Kontaktirajte nas bez obaveza ako imate dodatnih pitanja

Više detalja o opcijama ovakve prezentacije pogledajte u kratkom videu kojeg smo kreirali kako bi istaknuli sve važnije mogućnosti produkcije: https://www.youtube.com/embed/g6oGK_uvogg

Pogledajte kratki video u kojem predstavljamo sve mogućnosti produkcije

Kontaktirajte nas i ugovorite snimanje i izradu virtualne prezentacije

Virtualne šetnje

Neki od naših radova