Pravila o privatnosti

Korisnici i kupci su dužni prije početka korištenja web stranice www.reklam-net.hr (dalje: web stranica) pružatelja usluga Reklam-net sa sjedištem u Zagrebu, Rožmanka 13, 10250 Lučko, OIB: 34126585588 (dalje: Reklam-net) upoznati se s općim pravilima o privatnosti korištenja web stranice. Ukoliko imaju dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz uvjete korištenja, mogu se obratiti na adresu e-pošte info@reklam-net.hr

Reklam-net prikuplja samo osobne podatke koji se akumuliraju kada korisnici koriste usluge Reklam-net internet stranice za komunikaciju s Reklam-net.hr. Prikupljaju se samo oni osobni podaci koji su bitni za ostvarivanje svrhe radi koje korisnici koriste ponuđene usluge. Osobne podatke prikupljamo prvenstveno radi: što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit i osiguranja pružanja tražene usluge.

Reklam-net ne prosljeđuje nikakve osobne podatke trećim osobama. Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, suglasni ste da Reklam-net dobrovoljno stavljate na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavljate ili zastupate. Dozvoljavate da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovarate s Reklam-net.

Reklam-net se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših poslovnih obveza.

Svi se podaci o korisnicima čuvaju i dostupni su samo podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Reklam-net i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka u svrhu realizacije dogovorenih poslova uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Klijent je suglasan da Reklam-net, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine za komunikacijske kanale ili u skladu sa zakonima koji pokrivaju obaveze čuvanja podataka u vezi s poslovanjem.

Kolačići (Cookies)
Prema zakonu Europske unije, Reklam-net obavještava korisnike da web stranica www.reklam-net.hr koristi kolačiće (Cookies) kako bi mogla osigurati višu kvalitetu usluge.

Pravila korištenja