Pravila korištenja

Korisnici i kupci su dužni prije početka korištenja web stranice www.reklam-net.hr (dalje: web stranica) pružatelja usluga Reklam-net sa sjedištem u Zagrebu, Rožmanka 13, 10250 Lučko, OIB: 34126585588 (dalje: Reklam-net) upoznati se s Općim uvjetima korištenja web stranice. Ukoliko imaju dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz uvjete korištenja, mogu se obratiti na adresu e-pošte info@reklam-net.hr

Reklam-net.hr omogućava korištenje sadržaja i usluga koje je regulirano dolje navedenim uvjetima korištenja. Smatra se da korisnici stranica u svakom trenutku znaju i u potpunosti razumiju ove uvjete korištenja.

Reklam-net.hr je u vlasništvu obrta Reklam-net, Rožmanka 13, 10250 Lučko Tel: 091 751 3837

Pristup web stranici  je slobodan i ne traži se registracija.

Sadržaj web stranice Reklam-net.hr zaštićen je autorskim pravima. Dokumenti, fotografije, podaci i informacije objavljeni na reklam-net.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka vlasnika ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu autoru ili bilo kojoj trećoj strani. Ako ste dobili dozvolu za prenošenje članka s web stranica reklam-net.hr, to možete učiniti pod sljedećim uvjetima:

Obvezno je prilikom prenošenja autorskog djela u zaglavlju naznačiti izvor i autorstvo djela (Reklam-net.hr) – obvezno je u tijelu teksta prenesenog autorskog djela naznačiti oznaku web stranice na kojoj se nalazi izvorni članak odnosno autorsko djelo koje se prenosi, za objavljivanje odnosno reproduciranje, distribuiranje i/ili priopćavanje javnosti fotografije ili videozapisa potrebno je zatražiti pisanu suglasnost uredništva ili se direktno javiti vlasniku fotografije.

Reklam-net.hr svojim korisnicima prikazuje sadržaj vezan uz usluge koje pruža, informacije u obliku teksta, slika, fotogalerija.

Reklam-net.hr zadržava pravo ukidanja, ali i izmjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja bez prethodne najave istih, te nije odgovoran za bilokakve štete nastale učinjenim promjenama.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge stranica uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke za redovito obavještavanje posjetitelja/korisnika stranica i normalno funkcioniranje svih sadržaja i usluga stranica.

Vanjske poveznice
Reklam-net sadržava linkove/vanjske poveznice na web stranice izvan vlastite internetske stranice. Reklam-net linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan ove internetske stranice.

Autorska prava
Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na Reklam-net.hr dozvoljeno se samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 500 znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a ako je riječ o web stranici onda je obavezno i staviti link na originalni tekst ukoliko s vlasnikom nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja moguće je samo uz prethodnu pisanu dozvolu izdanu od strane Reklam-net. Ukoliko se dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internetskoj stranici Reklam-net.hr prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja može biti pokrenut pravni postupak.

Promjene Općih uvjeta i stranice
Reklam-net zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici. Nastavak pristupanja web stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete. Reklam-net savjetuje periodično provjeravanje Općih uvjeta radi upoznavanja s eventualnim promjenama. Reklam-net zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i web stranicu, odnosno bilo koji njezin dio, servise, podstranice ili usluge koje se putem njih pružaju. Predmetno pravo uključuje, ali se ne ograničava na, promjenu vremena dostupnosti, promjenu sadržaja, dostupnost novih podataka, promjenu načina prijenosa, kao i prava na pristup ili korištenje web stranicom.

Dužnost i obaveza korisnika je koristiti web stranicu u skladu s pozitivnim propisima te općim moralnim i etičkim načelima. Reklam-net ima pravo u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja web stranice kako bi osigurao poštivanje Općih uvjeta i pozitivnih propisa. Izmjene uvjeta korištenja važeće su odmah po objavi na web stranici www.reklam-net.hr.

Kolačići (Cookies)
Prema zakonu Europske unije, Reklam-net obavještava korisnike da web stranica www.reklam-net.hr koristi kolačiće (Cookies) kako bi mogla osigurati višu kvalitetu usluge.

Pravila o privatnosti