NAGRADA ZA NAJBOLJU FACEBOOK STRANICU

SoMo Borac nagrada za najbolju Facebook stranicu.
WEEKEND MEDIA FESTIVAL - Rovinj 22.-25.9.2016

 

Zvonimir Crnković - Reklamnet za Noa Beach Club

Facebook stranica koju Reklamnet vodi za Noa Beach Club osvojila je prestižnu nagradu SoMo Borac.

Sa sveukupno 130 prijava u devet kategorija, SoMo Borac se etablirao kao jedna od vodećih regionalnih digitalnih nagrada. Ove godine je dvadeset članova žirija i predselekcijskog žirija ocijenjivalo najbolje Facebook stranice, digitalne kampanje, web stranice, mobilne aplikacije i radove na svim drugim digitalnim platformama.

Effective Digital Consultancy Strategy

SoMo Borac je godišnje okupljanje digitalnih profesionalaca na Weekend media festivalu, na kojem se prezentiraju i nagrađuju najbolji projekti iz digitalne sfere. Bilo da je riječ o mobilnoj aplikaciji, najboljoj primjeni tehnologije u tek nadolazećoj SoMo Tech kategoriji ili sadržaju koji je postao viralni blockbuster, misao vodilja je bila na temelju najboljih radova prepoznati i definirati trendove koji dolaze.

Ovim putem zahvaljujem se svima koji su na bilo koji način pripomogli da objavim najbolji sadržaj na Facebooku i osvojim ovu nagradu. Hvala Noa Beach Club ekipi na ukazanom povjerenju. Hvala i bravo za Weekend Media Festival ekipu i organizaciju još jednog savršenog WEEKENDa te naravno čestitke i svim ostalim pobjednicima i dobitnicima SoMo nagrada.