Izrada video reklama

Potrebna Vam je video reklama? Video produkcija, snimanje, obrada i objava video spota, u mogućnosti smo za Vas odraditi kompletnu uslugu i u dogovoru s vama planiramo produkciju i budžet za Vaš video.

Od jednostavnih rješenja do studijske produkcije ili snimanja na udaljenoj lokaciji, naš tim može isporučiti razna rješenja prilagođena Vašim potrebama, pružajući sveobuhvatne usluge videoprodukcije - od konceptualizacije i pisanja scenarija, preko snimanja i montaže, do animacije i postprodukcije. Možete biti sigurni da ćemo obratiti pažnju na svaki detalj kako bismo postigli savršenstvo.

Naša foto i video produkcija pokriva sve opcije te uz klasično snimanje možemo ponuditi snimanje iz zraka dronom ili helikopterom te snimanje posebnim VR tehnikama u 360°, a u mogućnosti smo isporučiti i rješenja za podvodna snimanja,  live stream prijenos i timelapse rješenja.

Snimamo nekretnine, krajolike, korporativne i poslovne video priloge, promotivne video spotove, događanja i sve ostalo što želite da snimimo.

Naši video spotovi kombiniraju estetiku, emocije i jasno prenose vašu poruku. Naša iskustva u kreiranju video reklama doprinose povećanju svijesti o vašem brendu i poticanju prodaje.

Naš stručni tim snimatelja i montažera ima višegodišnje iskustvo u stvaranju impresivnih video reklama koje ostavljaju snažan utisak na ciljnu publiku.

Video zapisi za društvene mreže: Naše kraće verzije video reklama, optimizirane za društvene mreže, omogućuju da dosegnete širu publiku, angažirate korisnike i povećate konverzije.

Neki od primjera videa koje smo izradili za naše klijente;